Sheer Driving Pleasure

New Menu Tablet

 • H NEA BMW iX1

  H NEA BMW iX1

  Η ΠΡΩΤΗ ΑΜΙΓΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ BMW iX1

 • H NEA BMW iX1

  Η ΠΡΩΤΗ ΑΜΙΓΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ BMW iX1

BMW iX1

Η ΝΕΑ BMW iX1 eDRIVE20 ME ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΦΟΡΟ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ.

Υποδεχθείτε τη νέα 100% ηλεκτρική BMW iX1 eDrive20. Η νέα έκδοση της iX1 προσφέρει προηγμένη ψηφιοποίηση, απόλυτη ευελιξία με αυτονομία έως 475 χλμ. και υψηλό επίπεδο οδηγικής απόλαυσης με συνολική ισχύ 204 hp.

Η πλήρης φόρτιση της iX1 eDrive20 μπορεί να πραγματοποιηθεί σε 3 ώρες και 45 λεπτά* ενώ μέσω ενός ταχυφορτιστή DC (130kW) η μπαταρία μπορεί να φορτιστεί από το 10% στο 80% σε μόλις 29 λεπτά.

Με λιανική τιμή προ φόρων κάτω από €40.000 (προτεινόμενη λιανική τιμή με φόρους €47.400) η BMW iX1 eDrive20 απαλλάσσεται από το Φόρο Εταιρικής Χρήσης και αποτελεί ιδανική πρόταση για εταιρικό όχημα.

Αποκτήστε τη €39.400 με την κρατική επιδότηση €8.000 μέσω του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2» και εγγύηση τιμής. * Φόρτιση 0-100%, έως και 22 kW σε τριφασική εγκατάσταση.

BMW LEASING ΑΠΟ ΤΗΝ BMW FINANCIAL SERVICES.

Μοναδική προσφορά μίσθωσης για την αμιγώς ηλεκτρική BMW iX1 eDrive20.

 • iX1 από €406

  Η BMW iX1 από €457/μήνα*

  • Βασική Λιανική Τιμή (μετά φόρων): €47.400
  • Πρόγραμμα Μίσθωσης: BMW Leasing
  • Ετήσια Χρήση: 20.000 χλμ.
  • Διάρκεια: 36 μήνες
  • Μηνιαίο Μίσθωμα: €457/μήνα*

  * Ενδεικτικό μηνιαίο μίσθωμα €457 με το πρόγραμμα ΒΜW Leasing για το όχημα BMW iX1 eDrive20, με αξία οχήματος €47.400 πρώτο αυξημένο μίσθωμα €7.645, 36 μήνες διάρκεια και 20.000 χλμ. χρήσης ανά έτος. Οι τιμές του πρώτου αυξημένου μισθώματος και της μηνιαίας δόσης δεν συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ, η τιμή του οχήματος περιλαμβάνει όλους τους φόρους.

ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΟΦΕΛΗ.

ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΟΦΕΛΗ.

Αποκτήστε την αμιγώς ηλεκτρική BMW της επιλογής σας με:

 • Εγγύηση τιμής για όλα τα 100% ηλεκτρικά μοντέλα BMW
 • Κρατική επιδότηση €8.000 μέσω του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2»
 • 12μηνη άτοκη χρηματοδότηση για το ποσό της κρατικής επιδότησης με το πρόγραμμα BMWiFREE. Μάθετε περισσότερα εδώ
 • Προνομιακό επιτόκιο 5,9% με το πρόγραμμα BMW Electric All Inclusive. Μάθετε περισσότερα εδώ

Η 100% ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ BMW iX1 ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ €8.000 & ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΙΜΗΣ.

 

 • BMW iX1 eDrive20.

  BMW iX1 eDrive20.

  Η προτεινόμενη λιανική τιμή με φόρους στη Βασική Έκδοση είναι €47.400 (€39.400 με κρατική επιδότηση), προσφέροντας πλούσιο εξοπλισμό σε προνομιακή τιμή.

 • BMW iX1 xDrive30

  BMW iX1 xDrive30.

  Η προτεινόμενη λιανική τιμή με φόρους στη Βασική Έκδοση είναι €54.990 (€46.990 με κρατική επιδότηση), προσφέροντας πλούσιο εξοπλισμό σε προνομιακή τιμή.

 

 

Η πρώτη αμιγώς ηλεκτρική BMW iX1 αποπνέει αποφασιστικότητα που ηλεκτρίζει και με την πρακτικότητα και τον πολυχρηστικό χαρακτήρα αποτελεί έμπνευση για την αναζήτηση νέων δρόμων στην καθημερινή χρήση:
 

 • Εξωτερική εμφάνιση γεμάτη αυτοπεποίθηση χάρη στη φιλοσοφία ενιαίας σχεδίασης και τις ιδιαίτερες αναλογίες

 • Κορυφαία άνεση στο εσωτερικό χάρη στα ενεργά καθίσματα με λειτουργία μασάζ και υποστήριξη οσφυϊκής χώρας για ξεκούραστη και άνετη οδήγηση

 • Μοντέρνο cockpit πολυμέσων με πρωτοποριακή BMW Κυρτή Οθόνη και σύστημα χειρισμού μέσω αφής και φωνητικού ελέγχου

 • Η αυτονομία φτάνει τα 430 χιλιόμετρα και προσφέρει απόλυτη ευελιξία


BMW iX1 xDrive30:
Κατανάλωση ενέργειας σε kWh/100 km (συνδυασμένος κύκλος, WLTP): 19,0 – 16,8
Ηλεκτρική αυτονομία σε km (συνδυασμένος κύκλος, WLTP): 396 – 440

BMW CHARGING: ΕΥΚΟΛΑ. ΠΑΝΤΑ. ΠΑΝΤΟΥ.

 • Οικιακή φόρτιση.

  Οικιακή φόρτιση.

  Με το Flexible Fast Charger, η νέα σας BMW iX1 έχει όλα όσα χρειάζεστε για την εύκολη οικιακή φόρτιση, αμέσως μετά την παραλαβή του αυτοκινήτου σας. Εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να προσαρμόσετε τις επιλογές φόρτισης στις ανάγκες σας.

 • Φόρτιση στο δρόμο.

  Φόρτιση στο δρόμο.

  Το BMW Charging σάς επιτρέπει να φορτίζετε το αυτοκίνητό σας σε όλη την Ευρώπη, σε ένα από τα μεγαλύτερα και συνεχώς αναπτυσσόμενα δίκτυα δημόσιας φόρτισης. Περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για τη δημόσια φόρτιση στην Ευρώπη, όπως κάρτα BMW Charging και καλώδιο φόρτισης (τύπος 3) που περιέχονται στο αντικείμενο παράδοσης της νέας σας BMW.

 • Υπηρεσίες BMW Connected Charging.

  Υπηρεσίες BMW Connected Charging.

  Στο αυτοκίνητο ή στην εφαρμογή My BMW μπορείτε να λάβετε αναλυτικές πληροφορίες ή να ανακαλύψετε διαδρομές που έχουν βελτιστοποιηθεί ως προς τη φόρτιση: με αυτόν τον τρόπο η φόρτιση γίνεται εύκολα και ξεκούραστα.

  ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ BMW iΧ1.

  • Σχεδίαση μπροστινού τμήματος.

   Σχεδίαση μπροστινού τμήματος.

   Η ιδιαίτερη και μεγάλη, σχεδόν τετράγωνη μάσκα "νεφρών" με προαιρετικά διαθέσιμες λεπτομέρειες σε μπλε χρώμα και οι στενοί Προσαρμοζόμενοι Προβολείς LED, οι οποίο εκτείνονται μέχρι τα φτερά, προσδίδουν στη νέα BMW iX1 μια δυναμική εμφάνιση που ηλεκτρίζει.

  • Πλαϊνή όψη.

   Πλαϊνή όψη.

   Με το τονισμένο μπροστινό τμήμα και τις αναλογίες, η νέα BMW iX1 δείχνει την άκρως δυναμική της πλευρά. Οι προαιρετικά διαθέσιμες λεπτομέρειες σε μπλε χρώμα υποδηλώνουν το σύστημα ηλεκτροκίνησης του αυτοκινήτου.

  • Σχεδίαση πίσω τμήματος.

   Σχεδίαση πίσω τμήματος.

   Με την εναλλαγή διάφανων και φιμέ κρυστάλλων αλλά και με το εξάγωνο σχήμα* στο πλάι, τα τρισδιάστατα πίσω φώτα σχήματος L δημιουργούν μια ξεχωριστή εικόνα στο πίσω τμήμα. *Διατίθεται ως προαιρετικός εξοπλισμός.

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ BMW iΧ1.

   • Διαισθητικά χειριστήρια στο Cockpit

    Διαισθητικά χειριστήρια στο Cockpit

    Λιγότεροι διακόπτες, περισσότερο διαισθητικός χειρισμός: η λεπτή BMW Κυρτή Οθόνη χωρίς πλαίσιο με λειτουργία αφής και φωνητικό έλεγχο τραβά αμέσως την προσοχή στο εσωτερικό της νέας BMW iX1 και παράλληλα είναι ο βασικός κόμβος σύνδεσης με το BMW iDrive.

   • Μοντέρνα κεντρική κονσόλα

    Μοντέρνα κεντρική κονσόλα

    Σύγχρονο σύστημα χειρισμού σε δύο επίπεδα: τα κλασικά χειροκίνητα χειριστήρια έχουν δώσει τη θέση τους σε μία κεντρική κονσόλα με διακόπτη/συρόμενο χειριστήριο, χειριστήρια νεότερης γενιάς και ενσωματωμένη θήκη ασύρματης φόρτισης στο κάτω μέρος.

   • Χώρος αποσκευών

    Χώρος αποσκευών

    Ο φωτιζόμενος χώρος αποσκευών της BMW iX1 προσφέρει πολλές αποθηκευτικές λύσεις. Τα στοιχεία εξοπλισμού όπως το πτυσσόμενο ένθετο δαπέδου και η ρύθμιση της γωνίας κλίσης για τις πλάτες των πίσω καθισμάτων εξασφαλίζουν πρόσθετο αποθηκευτικό χώρο.

    ΑΝΕΣΗ ΟΔΗΓΟΥ

    • Ενεργά καθίσματα οδηγού και συνοδηγού

     Ενεργά καθίσματα οδηγού και συνοδηγού

     Η λειτουργία ταλάντωσης έδρας καθίσματος παρέχει εξαιρετική άνεση και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο υποστήριγμα οσφυϊκής χώρας με λειτουργία μασάζ.

    • Πανοραμική γυάλινη οροφή

     Πανοραμική γυάλινη οροφή

     Η ανοικτή πανοραμική γυάλινη ηλιοροφή τροφοδοτεί το εσωτερικό με άφθονο φρέσκο αέρα. Όταν είναι κλειστή, δημιουργεί μια ευχάριστη, φωτεινή ατμόσφαιρα στο εσωτερικό.

    • Κοτσαδόρος

     Κοτσαδόρος

     Κοτσαδόρος με ηλεκτρικά ελεγχόμενη σφαιρική κεφαλή. Ο Έλεγχος Ευστάθειας Ρυμουλκούμενου και η στερέωση με αντικλεπτική προστασία αυξάνει την ασφάλεια.

     ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΟΔΗΓΟΥ

     • Driving Assistant Professional

      Driving Assistant Professional

      Το Driving Assistant Professional διατηρεί αυτόματα τη λωρίδα κυκλοφορίας, την ταχύτητα κίνησης και την απόσταση και περιορίζει τον κίνδυνο ατυχημάτων σε πολλές περιπτώσεις.

     • Υποβοήθηση οπισθοπορείας

      Υποβοήθηση οπισθοπορείας

      Σας βγάζει από δύσκολες καταστάσεις: η Υποβοήθηση Οπισθοπορείας απομνημονεύει τις κινήσεις τιμονιού των τελευταίων 50 μέτρων και επιστρέφει αυτόματα το αυτοκίνητο κατά μήκος της διαδρομής που διανύθηκε προηγουμένως.

     • Parking Assistant

      Parking Assistant

      Το Parking Assistant διευκολύνει το παρκάρισμα και τους ελιγμούς σε περιορισμένους χώρους και αποτρέπει τις ζημιές.

       

      ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΝΕΑ BMW iX1.

      • Το κοβάλτιο και το λίθιο που χρησιμοποιούνται στην μπαταρία υψηλής τάσης της νέας BMW iΧ1 προέρχονται από πηγές υπεύθυνης εξόρυξης
      • Στον κινητήρα της νέας BMW iΧ1 δεν χρησιμοποιούνται σπάνιες γαίες

      ΨΗΦΙΑΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ BMW iΧ1.

      • Πάντα στον σωστό δρόμο με τις προνοητικές συστάσεις διαδρομής από τους BMW Χάρτες – Connected Navigation Καθ' οδόν με τις αγαπημένες σας εφαρμογές: η ενσωμάτωση smartphone της νέας BMW iΧ1 υποστηρίζει τα Apple CarPlay και Android Auto
      • Τοποθετήστε και φορτίστε: η θήκη ασύρματης φόρτισης της νέας BMW iX1 φορτίζει επαγωγικά το smartphone σας

       
       

      ΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ BMW iΧ1.

      BMW iX1 xDrive30.*

      Ισχύς κινητήρα σε kW (hp): 230 (313)

      Ροπή σε Nm: 494

      Επιτάχυνση 0-100 km/h σε δευτ.: 5.6

      Ηλεκτρική αυτονομία σε km (WLTP): έως και 440

      Μέγιστη ισχύς φόρτισης: η επαναφόρτιση για 10 λεπτά* μπορεί να προσθέσει έως και 120 km αυτονομίας (σταθμός φόρτισης υψηλής ισχύος)

       

      Κατανάλωση ενέργειας και αυτονομία.
      BMW iX1 xDrive30:

      Κατανάλωση ενέργειας σε kWh/100 km (συνδυασμένος κύκλος, WLTP): 19,0–16,8
      Ηλεκτρική αυτονομία σε km (WLTP): 396–440

      * Οι επιδόσεις εξαρτώνται από την κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας.

      Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO₂ και κατανάλωσης ενέργειας, που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων). Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση. Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.

       
       

      Ανακαλύψτε περισσότερα

      Κλείσιμο Ραντεβού Online
      Αίτημα για Πληροφόρηση
      Αίτημα για Test Drive
      Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα