Sheer Driving Pleasure

New Menu Tablet

 • #WHATEVERHAPPENS. BMW SERVICE.

  ΞΕΓΝΟΙΑΣΤΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ. ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΟΔΗΓΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ BMW.

 • #WHATEVERHAPPENS. BMW SERVICE.

  ΞΕΓΝΟΙΑΣΤΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ. ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΟΔΗΓΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ BMW.

Εσείς και η BMW σας είστε στα καλύτερα δυνατά χέρια με τον Συνεργάτη Εξυπηρέτησης BMW. Από τα μακροπρόθεσμα πακέτα υπηρεσιών, όπως το BMW Service Inclusive, των ελκυστικών all-inclusive τιμών του BMW Value Service, όσο και την επισκευή και φροντίδα της BMW και πολλές άλλες εξατομικευμένες υπηρεσίες. Έχουμε πάντα τη βέλτιστη προσφορά για εσάς — για κάθε μοντέλο BMW, για τις ανάγκες σας και για τα πολλά ξέγνοιαστα χιλιόμετρα που σας περιμένουν. 

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ ONLINE – ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ ONLINE – ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ.

Η άρτια εξυπηρέτηση ξεκινά online — γρήγορα, εύκολα και ανά πάσα στιγμή. Είτε αναζητάτε service φρένων, αλλαγή λαδιών ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία: με τον online προγραμματισμό ραντεβού της BMW προσφέρουμε μια βολική λύση για την επόμενης επίσκεψής σας. Γιατί κανένας άλλος δεν γνωρίζει το όχημά σας, από τους εξειδικευμένους ειδικούς της BMW Service. Απλά επιλέξτε την υπηρεσία που επιθυμείτε και στη συνέχεια αναζητήστε τα διαθέσιμα ραντεβού με τον τοπικό Συνεργάτη Εξυπηρέτησης BMW.

 

Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ MY BMW.

 • ΟΦΕΛΗ

  Τα οφέλη σας.

  • Προγραμματισμός ραντεβού online
  • Ενημέρωση για το επόμενο service και τη συντήρηση της BMW σας
  • Σε περίπτωση βλάβης, μεταδίδει αυτόματα τα δεδομένα του αυτοκινήτου
  • και της γεωγραφικής θέσης σας, με σκοπό την άμεση εξυπηρέτησή σας.
  • Εύκολος έλεγχος και παρακολούθηση του αυτοκινήτου, ανεξάρτητα από την
  • τοποθεσία σας.
  • Νέα και ενημερώσεις σχετικά με τη BMW.

 • ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

  Αποκτήστε την εφαρμογή My BMW με τρία μόλις βήματα.

  1. Κατεβάστε δωρεάν το My BMW App από το Apple App Store ή το Google Play Store.
  2. Συνδεθείτε με το BMW ID σας ή δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό.
  3. Εισάγετε τον αριθμό πλαισίου (VIN) της BMW σας και συνδέστε την στην εφαρμογή My BMW.

  > Μετάβαση στο App Store
  > Μετάβαση στο Google Play Store

 

BMW SERVICE.

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ BMW.

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ BMW.

BMW Service Inclusive, BMW μπροστά από καλοκαιρινό σκηνικό με μοντέλο Χαλαρώστε και επικεντρωθείτε σε ό,τι έχει πραγματικά σημασία – στην οδηγική απόλαυση. Το BMW Service Inclusive σάς προσφέρει αυτή τη δυνατότητα. Με την εφ' άπαξ καταβολή του ποσού καλύπτετε όλες τις εργασίες service και συντήρησης για την περίοδο που επιλέξατε. Παράλληλα, η BMW σας θα είναι πάντα στα καλύτερα χέρια των τεχνικών του Επίσημου Δικτύου BMW.

BMW VALUE SERVICE.

BMW VALUE SERVICE.

Με την BMW σας έχετε ζήσει πολλές ξεχωριστές στιγμές, για αυτό την αγαπάτε. Για να εξασφαλίσουμε πως θα ζήσετε ακόμα περισσότερα μαζί, δημιουργήσαμε ένα πρόγραμμα συντήρησης για μοντέλα BMW άνω των 5 ετών, το BMW Value Service. Τα πακέτα Value Service περιλαμβάνουν εργασία, Γνήσια Ανταλλακτικά, που συνοδεύονται από διετή εγγύηση, εξασφαλίζοντας κορυφαία ποιότητα σε ελκυστική τιμή.

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ BMW.

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ BMW.

Απολαύστε μεγαλύτερη ασφάλεια για έως και 5 χρόνια. Με την Επέκταση Εγγύησης BMW έχετε τη δυνατότητα να επεκτείνετε την εγγύηση σε καινούρια αυτοκίνητα για έως και 5 έτη από την ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας (έως 200.000 km). Επωφεληθείτε από τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες μας και απολαύστε ασύγκριτη αίσθηση ασφάλειας.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ BMW ΓΙΑ ΕΣΑΣ.

Είμαστε πάντα δίπλα σας – με εξειδικευμένο προσωπικό, σύγχρονες μεθόδους επισκευής και Γνήσια Ανταλλακτικά BMW, πραγματοποιώντας τις επισκευές στο αυτοκίνητό σας, με άκρως επαγγελματικό τρόπο, ώστε να νιώθετε απόλυτα ασφαλείς. Έτσι, η BMW σας θα εξακολουθεί να έχει την άψογη εμφάνισή της, διατηρώντας την αξία της. Σε περίπτωση ατυχήματος ή ακινητοποίησης λόγω βλάβης, το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα βρίσκεται δίπλα σας, παντού και πάντα. Επωφεληθείτε από το BMW Mobile Care που σας υποστηρίζει γρήγορα και αποτελεσματικά. 

 

BMW SERVICE: ΟΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

Τι είναι το BMW Service;

Τι είναι το BMW Service;

Οι Συνεργάτες Εξυπηρέτησης BMW φροντίζουν επιμελώς εσάς και τη BMW σας. Από πακέτα μακροπρόθεσμων υπηρεσιών, όπως το BMW Service Inclusive, τις ελκυστικές all-inclusive τιμές του BMW Value Service, μέχρι το προσωπικό μας Φανοποιείο, και πολλές άλλες υπηρεσίες προσαρμοσμένες σε εσάς και τη BMW σας: έχουμε πάντα τη σωστή λύση για εσάς — ανεξάρτητα από το ποιο μοντέλο BMW οδηγείτε και τι χρειάζεστε. Φροντίζουμε να έχετε πολλά χιλιόμετρα ξέγνοιαστων ταξιδιών και να ανυπομονείτε για την επόμενη εμπειρία.

Πόσο συχνά θα πρέπει να προγραμματίζω ένα ραντεβού για service και ποια είναι τα συνιστώμενα χρονικά διαστήματα συντήρησης για το αυτοκίνητό μου;

Πόσο συχνά θα πρέπει να προγραμματίζω ένα ραντεβού για service και ποια είναι τα συνιστώμενα χρονικά διαστήματα συντήρησης για το αυτοκίνητό μου;

Η BMW αντικατέστησε το 1982 τα σταθερά χρονικά διαστήματα συντήρησης με ένα σύστημα εξατομικευμένου service. Αισθητήρες και ειδικοί αλγόριθμοι επιτηρούν τις διάφορες συνθήκες λειτουργίας της BMW σας. Το Condition Based Service (CBS) καθορίζει τις τρέχουσες και μελλοντικές ανάγκες συντήρησης του αυτοκινήτου σας. Το σύστημα σάς επιτρέπει να προσαρμόζετε το εύρος των εργασιών συντήρησης ανάλογα με τις προσωπικές σας ανάγκες. Χρησιμοποιήστε την Κεντρική Οθόνη Ελέγχου για να δείτε το υπολειπόμενο χρονικό διάστημα και το όριο χιλιομέτρων για προαιρετικές και υποχρεωτικές εργασίες συντήρησης:
 • Λιπαντικά κινητήρα
 • Τακάκια φρένων: μπροστά και πίσω, ξεχωριστά
 • Υγρά φρένων
 • Έλεγχος αυτοκινήτου
 • Υποχρεωτικές επιθεωρήσεις σύμφωνα με τους εθνικούς κανονισμούς
 • Φίλτρο σωματιδίων diesel
Έτσι θα ενημερώνεστε πάντα εγκαίρως πριν από το επόμενο ραντεβού για συντήρηση.

Πώς μπορώ να ξέρω τι εργασίες service χρειάζεται η BMW μου;

Πώς μπορώ να ξέρω τι εργασίες service χρειάζεται η BMW μου;

Ρίξτε μια ματιά στην Κεντρική Οθόνη Ελέγχου για να δείτε ποιες εργασίες συντήρησης είναι απαραίτητες, π.χ. λιπαντικό κινητήρα, τακάκια φρένων κ.λπ. Επιπρόσθετα, το αυτοκίνητό σας αποθηκεύει συνεχώς όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες συντήρησης στο κλειδί του αυτοκινήτου. Ο Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής BMW μπορεί να ανακτήσει αυτά τα δεδομένα από το κλειδί και να σας προτείνει τις εργασίες συντήρησης που ανταποκρίνονται στις δικές σας ανάγκες.

Πόσο κοστίζει ένας έλεγχος;

Πόσο κοστίζει ένας έλεγχος;

Οι τιμές του ελέγχου εξαρτώνται από την κατάσταση της BMW σας. Κλείστε ένα ραντεβού ώστε να λάβατε μια ατομική πρόταση.

Τι είναι ο αριθμός VIN και που μπορώ να το βρω;

Τι είναι ο αριθμός VIN και που μπορώ να το βρω;

Το VIN είναι ο αριθμός αναγνώρισης οχήματος (Vehicle Identification Number), γνωστός και ως αριθμός πλαισίου. Μπορείτε να βρείτε τον αριθμό πλαισίου οχήματος:

1. Στο όχημα:
-οθόνη πληροφοριών οχήματος
-πλαίσιο πόρτας
-χώρος κινητήρα
2. Πιστοποιητικό συμμόρφωσης (CoC)
3. Άδεια κυκλοφορίας
4. Ασφαλιστικά έγγραφα
5. Έγγραφα συνεργείου (π.χ. .: § 57α αυτοκόλλητο)

Ανακαλύψτε περισσότερα

Κλείσιμο Ραντεβού Online
Αίτημα για Πληροφόρηση
Αίτημα για Test Drive
Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα