Sheer Driving Pleasure

New Menu Mobile

New Menu Tablet

 • ΞΕΓΝΟΙΑΣΤΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ. ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΟΔΗΓΟ. ΓΙΑ ΚΑΘΕ BMW.

  BMW Service

 • ΞΕΓΝΟΙΑΣΤΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ. ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΟΔΗΓΟ. ΓΙΑ ΚΑΘΕ BMW.

  BMW Service

Γιατί να ανησυχείτε για την ηλικία; Αντί να μετράτε χρόνια, είναι προτιμότερο να μετράτε τις ξεχωριστές στιγμές της ζωής. Το ίδιο ισχύει και για την BMW σας: Δεν έχει σημασία η ηλικία της αλλά οι όμορφες στιγμές που μπορείτε να απολαμβάνετε ακόμα μαζί της. Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο υπάρχει το BMW Service.

Οι μοναδικές παροχές του BMW Service εξασφαλίζουν ότι εσείς και η BMW σας θα βρίσκεστε στα καλύτερα χέρια. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί χρησιμοποιούν Γνήσια Ανταλλακτικά BMW για να διασφαλίσουν ότι το αυτοκίνητό σας θα παραμείνει μία γνήσια BMW. Από τα πακέτα συντήρησης του BMW Service Inclusive και τις ελκυστικές τιμές του BMW Value Service μέχρι την BMW Οδική Βοήθεια και τη βοήθεια για περιστατικά ατυχημάτων, την Επέκταση Εγγύησης και το BMW Teleservice: σας προσφέρουμε ένα μεγάλο εύρος κορυφαίων υπηρεσιών – για κάθε μοντέλο BMW, για όλες τις ανάγκες και για τα ακόμα πιο πολλά και ξέγνοιαστα χιλιόμετρα που σας περιμένουν.

 

ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ Η BMW ΣΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΓΝΗΣΙΑ.

Ανακαλύψτε το BMW Service.

 

 • 01 ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ SERVICE

  Ξέγνοιαστη οδηγική απόλαυση χάρη στο BMW Service.

  Εσείς και η BMW σας βρίσκεστε στα καλύτερα χέρια με τους εξειδικευμένους τεχνικούς BMW: Ανακαλύψτε τις ελκυστικές προτάσεις μας για Service - για κάθε μοντέλο BMW, σύμφωνα με τις ατομικές σας ανάγκες για πολλά ακόμα ξένοιαστα χιλιόμετρα που σας περιμένουν.

 • 02 MY BMW SERVICE

  Ατομική εξυπηρέτηση - όπου κι αν βρίσκεστε.

  Εσείς και η BMW σας βρίσκεστε στα καλύτερα χέρια με τους εξειδικευμένους τεχνικούς BMW: Ανακαλύψτε τις ελκυστικές προτάσεις μας για Service - για κάθε μοντέλο BMW, σύμφωνα με τις ατομικές σας ανάγκες για πολλά ακόμα ξένοιαστα χιλιόμετρα που σας περιμένουν.

 • 03 BMW SERVICE INCLUSIVE.

  Συγκεντρωθείτε στην απόλαυση της οδήγησης της BMW σας.

  Δεν είναι πάντα εύκολο να τα αντιμετωπίζουμε όλα με ευκολία. Το BMW Service Inclusive φροντίζει για μεγαλύτερη ηρεμία. Με την εφ' άπαξ καταβολή του ποσού καλύπτετε όλες τις εργασίες service και συντήρησης για την περίοδο που επιλέξατε. Χωρίς κρυφά έξοδα. Για να γνωρίζετε τι πρέπει να αναμένετε στο μέλλον: άψογο service για την BMW, ανεξάρτητα από την ηλικία της. Επειδή η πρότασή μας είναι εξίσου ελκυστική και για τις BMW που έχουν διανύσει πολλά χιλιόμετρα.

 • 04 ΓΝΗΣΙΑ ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ BMW

  Απόδοση. Αποδοτικότητα. Ασφάλεια.

  Τα Γνήσια Λιπαντικά Κινητήρων BMW υποστηρίζουν τα χαρακτηριστικά των κινητήρων BMW και συμβάλλουν στην πλήρη ανάπτυξη της ισχύος, την υψηλή αποδοτικότητα και την προστασία του κινητήρα από φθορές και διάβρωση. Έτσι, ο κινητήρας διατηρείται καθαρός και αυξάνεται η διάρκεια ζωής του.

 

BMW SERVICE.

Με ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα συνεργατών και υψηλή διαθεσιμότητα Γνήσιων Ανταλλακτικών, η BMW είναι εκεί για εσάς σε όλο τον κόσμο με premium υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ

01 Άριστη σχέση αξίας -τιμής

02 Χρήση μόνο Γνήσιων Ανταλλακτικών BMW

03 Εξειδικευμένοι τεχνικοί service με τεχνογνωσία BMW

04 Ελκυστικές και ξεκάθαρες τιμές

05 Κάθε BMW είναι ευπρόσδεκτη

 

MY BMW SERVICE.

Η υπηρεσία My BMW Service σας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών για να κάνετε τη ζωή σας ευκολότερη. Παρέχοντας καλύτερη εξυπηρέτηση κάθε στιγμή. Μέγιστη ανεξαρτησία και εξοικονόμηση χρόνου. Κλείστε το ραντεβού σας για service online: όλο το εικοσιτετράωρο όπου κι αν βρίσκεστε. Εναλλακτικά, μπορείτε πάντα να παραμένετε συνδεδεμένοι με την BMW σας με την εφαρμογή My BMW. Η οποία μπορεί να είναι ο προσωπικός σας βοηθός με συνεχώς νέες λειτουργίες.

Με το Smart Video Communication μπορείτε να δείτε, εφόσον απαιτείται, τους ελέγχους που πραγματοποιούνται στο αυτοκίνητό σας από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας, ενώ η BMW σας είναι στο συνεργείο. Πλήρης έλεγχος των συνιστώμενων επισκευών / συντηρήσεων, ανά πάσα στιγμή. Ταυτόχρονα, με την Ψηφιακή Υποδοχή BMW, μπορείτε να παραδώσετε την BMW σας στους Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές  BMW, αποφεύγοντας τους χρόνους αναμονής.

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ

01 My BMW Service - Οποτεδήποτε. Οπουδήποτε. Ανέπαφα.

02 Όλες οι σχετικές πληροφορίες πάντα συνδεδεμένες με την BMW σας με την εφαρμογή My BMW.

03 Μέγιστη ευελιξία χάρη στην υπηρεσία Online Appointment.

04 Επιβεβαιώστε συνιστώμενες επισκευές / συντηρήσεις απευθείας από το συνεργείο χρησιμοποιώντας το BMW Smart Video Communication.

05 Ανέπαφη εξυπηρέτηση, ακόμα και κατά την παράδοση και παραλαβή του οχήματος.

 

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Το συναίσθημα του να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα.

Επικεντρωθείτε σε αυτά που έχουν πραγματικά σημασία. Με το BMW Service Inclusive μπορείτε να συγκεντρωθείτε στην απόλαυση της οδήγησης. Με την εφ' άπαξ καταβολή του ποσού καλύπτετε όλες τις εργασίες service και συντήρησης για την περίοδο που επιλέξατε.  Η BMW σας βρίσκεται στα καλύτερα χέρια όλων των Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών BMW.

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ

01Διαφορετικά πακέτα Service για διαφορετικές ανάγκες.

02Ελκυστικό πλεονέκτημα τιμής σε σχέση με τις μεμονωμένες υπηρεσίες

03Επιθυμητοί όροι 3 έως 6 ετών με χιλιομετρική απόσταση από 40.000 έως 120.000 χιλιόμετρα. *

04Τεχνογνωσία των εξειδικευμένων τεχνικών service, Γνήσια Ανταλλακτικά BMW και Γνήσια Λιπαντικά Κινητήρα, που πληρούν τις υψηλές προδιαγραφές του BMW Group.

05Υψηλή μεταπωλητική αξία χάρη στη δυνατότητα αυτόματης μεταβίβασης στον επόμενο ιδιοκτήτη.

 

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΣΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ.

Δεν είναι πάντα εφικτό να τα αντιμετωπίζουμε όλα με ευκολία. Το BMW Service Inclusive φροντίζει για μεγαλύτερη ηρεμία. Με την εφ' άπαξ καταβολή του ποσού καλύπτετε όλες τις εργασίες service και συντήρησης για την περίοδο που επιλέξατε. Χωρίς κρυφά έξοδα. Για να γνωρίζετε τι πρέπει να αναμένετε στο μέλλον: άψογο service για την BMW σας, ανεξάρτητα από την ηλικία της. Επειδή η πρότασή μας είναι εξίσου ελκυστική και για τις BMW που έχουν διανύσει πολλά χιλιόμετρα. Επιλέξτε το πακέτο βάσει των προσωπικών σας αναγκών. Με BMW Service Inclusive Calculator, μπορείτε εύκολα να υπολογίσετε το κόστος για τα διάφορα πακέτα από το σπίτι. Ανακαλύψτε το πακέτο που ανταποκρίνεται ιδανικά στις προσωπικές σας ανάγκες για τέλεια εξυπηρέτηση.

 • Νέα Οχήματα

  BMW Service Inclusive για Νέα Οχήματα.

  BMW Service Inclusive για Νέα Οχήματα. Αυτό το πακέτο είναι ιδανικό για οχήματα που δεν έχουν κάνει ακόμη το πρώτο τους Service. Η διάρκεια ισχύος του πακέτου ξεκινά από την ημερομηνία 1ης ταξινόμησης του αυτοκινήτου.

  Οι υπηρεσίες:
  • Αλλαγή λιπαντικού και φίλτρου λαδιού κινητήρα (περιλαμβάνεται και συμπλήρωση λιπαντικού)
  • Έλεγχος αυτοκινήτου, βάσει των προδιαγραφών του BMW Group
  • Αντικατάσταση φίλτρου αέρα
  • Αντικατάσταση φίλτρου καυσίμου (για κινητήρες diesel)
  • Αντικατάσταση μικροφίλτρου
  • Αντικατάσταση μπουζί (για κινητήρες βενζίνης)
  • Αλλαγή υγρών φρένων

 • Μεταχειρισμένα Οχήματσ

  BMW Service Inclusive για Μεταχειρισμένα Οχήματα.

  Αυτό το πακέτο είναι ιδανικό για οχήματα που έχουν κάνει το πρώτο τους service. Η διάρκεια ισχύος του πακέτου Service Inclusive για μεταχειρισμένα οχήματα ξεκινά αυτόματα την επόμενη ημέρα από τον προγραμματισμό του ραντεβού σας για Service.
  Οι υπηρεσίες:

  • Αλλαγή λιπαντικού και φίλτρου λαδιού κινητήρα (περιλαμβάνεται και συμπλήρωση λιπαντικού)
  • Έλεγχος αυτοκινήτου, βάσει των προδιαγραφών του BMW Group
  • Αντικατάσταση φίλτρου αέρα
  • Αντικατάσταση φίλτρου καυσίμου (για κινητήρες diesel)
  • Αντικατάσταση μικροφίλτρου
  • Αντικατάσταση μπουζί (για κινητήρες βενζίνης)
  • Αλλαγή υγρών φρένων

 • Ηλεκτρικά Οχήματα

  BMW Service Inclusive για Ηλεκτρικά Οχήματα.

  Ηλεκτρικά ταξίδια χωρίς άγχος: Αυτό το πακέτο σας προσφέρει 100% διαφάνεια κόστους και εύκολο σχεδιασμό. Επιλέγετε τη διάρκεια των 4 ή 6 ετών.

  Οι υπηρεσίες:
  • Έλεγχος αυτοκινήτου, βάσει των προδιαγραφών του BMW Group
  • Αντικατάσταση μικροφίλτρου
  • Αλλαγή υγρών φρένων

 

ΓΝΗΣΙΑ ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ BMW.

 

01Αποδεδειγμένη εξοικονόμηση καυσίμου, που οδηγεί σε μείωση εκπομπής ρύπων CO2. *

02Προστασία του κινητήρα από τη δημιουργία λάσπης, εξασφαλίζοντας τη μακροζωία της λειτουργίας του. **

03Η σύνδεση των σωματιδίων βρωμιάς μειώνει τις εναποθέσεις στο εσωτερικό του κινητήρα.

04Η πρωτοποριακή καθαριστική τους τεχνολογία κατακρατά τα σωματίδια βρωμιάς, η οποία μειώνει τις εναποθέσεις στον κινητήρα. ***

05Εξασφαλίζει εξαιρετική απόδοση σε χαμηλή θερμοκρασία, ακόμη και σε θερμοκρασίες έως -40°C, γεγονός που επιτρέπει ευκολότερη «κρύα» εκκίνηση. ****

*Αποδεδειγμένη εξοικονόμηση καυσίμου της BMW Longlife-01 FE (LL01 FE 0W-30), LL12FE 0W-30, LL17FE + 0W-20 στο WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test) σε σύγκριση με τα λιπαντικά κινητήρων BMW Longlife-01 που δοκιμάστηκαν σε αυτοκίνητο BMW.
** Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των δοκιμών που έχουν για πρότυπα στη βιομηχανία.
*** Με βάση τις βιομηχανικών προδιαγραφών δοκιμές NOACK.
**** Ισχύει για όλες τις κατηγορίες 0W. Οι κατηγορίες 5W εξασφαλίζουν καλές επιδόσεις σε χαμηλές θερμοκρασίες έως -35°C.

 

"Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ; ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΑΨΟΓΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ."

Απολαύστε την πραγματική αίσθηση. Με τα Γνήσια Ανταλλακτικά BMW.

Κάθε ημέρα απολαμβάνετε τις υψηλές επιδόσεις της BMW σας. Για να διατηρηθεί η λειτουργικότητα του αυτοκινήτου θα πρέπει να υπάρχει μία άψογη συνεργασία μεταξύ όλων των εξαρτημάτων του. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να επιλέξετε Γνήσια Ανταλλακτικά BMW: μόνο όταν όλα τα εξαρτήματα έχουν σχεδιαστεί για τις ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε μοντέλου BMW μπορείτε να πετύχετε κορυφαίες επιδόσεις. Τα Γνήσια Ανταλλακτικά BMW πληρούν τις ίδιες προδιαγραφές ποιότητας με τα αυτοκίνητα BMW, από το στάδιο του σχεδιασμού κατασκευής μέχρι το στάδιο της διασφάλισης ποιότητας. Η ακρίβεια και η υψηλή κατασκευαστική ποιότητα των Γνήσιων Ανταλλακτικών BMW εγγυώνται ότι όλα τα συστήματα της BMW σας θα λειτουργούν άψογα – για κορυφαίες επιδόσεις, μέγιστη ασφάλεια και μεγάλη διάρκεια ζωής.

ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ BMW GROUP.

ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ BMW GROUP.

ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.

Με την αγορά BMW, αποκτάτε εγγυημένη οδηγική απόλαυση. Και ένα εξαιρετικά υψηλό επίπεδο ποιότητας, το οποίο εφαρμόζεται ακόμα και στο πιο μικρό εξάρτημα. Έτσι δίνεται η υπόσχεση ότι η BMW σας εξακολουθεί να διατηρεί την αξία της μετά από πολλά χρόνια και πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα από την ημέρα πρώτης ταξινόμησης.

Η BMW σας παρέχει δώδεκα χρόνια εγγύηση για το αμάξωμα του αυτοκινήτου και τρία χρόνια για το χρώμα του. Για ολόκληρο το αυτοκίνητο, όλα τα Γνήσια Ανταλλακτικά BMW και τα Γνήσια Αξεσουάρ BMW, διαθέτουν διετή εγγύηση χωρίς όριο χιλιομετρικής απόστασης από τη στιγμή που τοποθετούνται στο όχημα. Έτσι μπορείτε να συνεχίσετε την οδηγική σας απόλαυση, εγγυημένα.

 

BMW SERVICE: ΟΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

Τι είναι το BMW Service;

Τι είναι το BMW Service;

Εσείς και η BMW σας βρίσκεστε στα καλύτερα χέρια με τους Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές BMW. Οι οποίοι σας προσφέρουν μακροπρόθεσμα πακέτα υπηρεσιών όπως το BMW Package Care, τις ελκυστικές επιλογές ανέπαφων υπηρεσιών My BMW Service, τα Γνήσια Λιπαντικά Κινητήρα BMW και πολλές άλλες εξατομικευμένες υπηρεσίες. Έχουμε πάντα την καλύτερη λύση για εσάς - για κάθε μοντέλο BMW, για τις ανάγκες σας και για τα πολλά, ξέγνοιαστα χιλιόμετρα που βρίσκονται μπροστά σας.

Τι είναι το BMW Service Inclusive και το BMW Service Inclusive Plus;

Τι είναι το BMW Service Inclusive και το BMW Service Inclusive Plus;

Με το BMW Service Inclusive και το BMW Service Inclusive Plus, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την συντήρηση της BMW σας. Με την εφ' άπαξ καταβολή του ποσού καλύπτετε όλες τις εργασίες service και συντήρησης για την περίοδο που επιλέξατε. Το BMW Service Inclusive αφορά και μεταχειρισμένα οχήματα.

Μπορείτε να επιλέξετε το BMW Service Inclusive όταν παραγγείλετε την BMW σας ή αργότερα.

Το BMW Service Inclusive Plus μπορεί να αποκτηθεί μόνο στους πρώτους 3 μήνες από την ημερομηνία 1ης ταξινόμησης του αυτοκινήτου.

Οι υπηρεσίες του πακέτου μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο εάν η απαίτηση παροχής υπηρεσιών εμφανίζεται στην οθόνη της BMW σας (CBS, κατάσταση κίτρινη ή κόκκινη)

Πόσο κοστίζει ένα πακέτο BMW Service Inclusive;

Πόσο κοστίζει ένα πακέτο BMW Service Inclusive;

Οι τιμές για τα πακέτα BMW Service Inclusive εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από τις επιθυμίες σας. Μπορείτε να διευκρινίσετε τις ανάγκες σας, όπως χιλιόμετρα ή έτη, στον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW πριν την επιλογή του πακέτου. Με βάση τις πληροφορίες σας, ο Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής BMW θα σας ενημερώσει για την τιμή του πακέτου σας.

Πότε έχει νόημα ένα ραντεβού για service της BMW μου και ποια είναι τα συνιστώμενα διαστήματα συντήρησης για το όχημά μου;

Πότε έχει νόημα ένα ραντεβού για service της BMW μου και ποια είναι τα συνιστώμενα διαστήματα συντήρησης για το όχημά μου;

Η BMW κατάργησε τα άκαμπτα διαστήματα συντήρησης ήδη από το 1982 και εισήγαγε αντ' αυτού το Service βάσει των αναγκών του οχήματος. Η Υπηρεσία Condition Based Service της BMW (CBS) καθορίζει την κατάσταση των εξαρτημάτων φθοράς και των λειτουργικών υγρών ανάλογα με το μοντέλο του οχήματος χρησιμοποιώντας αισθητήρες, αλγορίθμους και παραμέτρους όπως η χιλιομετρική απόσταση (έως 30.000 χλμ.). Έτσι θα ενημερώνεστε πάντα εγκαίρως πριν από το επόμενο ραντεβού για συντήρηση.

Πόσο κοστίζει ένας έλεγχος σε έναν Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW;

Πόσο κοστίζει ένας έλεγχος σε έναν Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW;

Οι τιμές του ελέγχου εξαρτώνται από την κατάσταση της BMW σας. Κλείστε ένα ραντεβού με έναν Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW ώστε να λάβατε μια ατομική πρόταση.

Πόσο κοστίζει μια αλλαγή λαδιών σε έναν Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW;

Πόσο κοστίζει μια αλλαγή λαδιών σε έναν Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW;

Οι τιμές για μια αλλαγή λαδιών εξαρτώνται από την κατάσταση της BMW σας. Κλείστε ένα ραντεβού με έναν Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW για να σας προσφέρει το πακέτο που σας ταιριάζει.

Τι λιπαντικό κινητήρα χρειάζεται η BMW μου;

Τι λιπαντικό κινητήρα χρειάζεται η BMW μου;

Στις οδηγίες λειτουργίας του οχήματός σας, θα βρείτε το σωστό λιπαντικό κινητήρα για το όχημά σας στην ενότητα "Κινητικότητα - Λιπαντικά Κινητήρα". Οι οδηγίες λειτουργίας του οχήματός σας είναι επίσης διαθέσιμες στην εφαρμογή «Οδηγός οδηγού BMW» για iOS και Android.

Τι είναι ο αριθμός VIN και πού μπορώ να τον βρω;

Τι είναι ο αριθμός VIN και πού μπορώ να τον βρω;

Το VIN είναι ο αριθμός αναγνώρισης του οχήματος σας - επίσης γνωστός ως αριθμός πλαισίου. Μπορείτε να βρείτε τον αριθμό αναγνώρισης του οχήματος:
 1. Στο όχημα:
 2. - οθόνη πληροφοριών οχήματος
  - πλαίσιο πόρτας
  - χώρος κινητήρα
 3. Πιστοποιητικό συμμόρφωσης (CoC)
 4. Άδεια κυκλοφορίας
 5. Ασφαλιστικά έγγραφα
 6. Έγγραφα συνεργείου (π.χ. .: § 57α αυτοκόλλητο)

Ανακαλύψτε περισσότερα

Κλείσιμο Ραντεβού Online
Αίτημα για Πληροφόρηση
Αίτημα για Test Drive
Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα