Sheer Driving Pleasure

New Menu Tablet

THE iX

 

Η ΠΡΩΤΗ BMW iX: ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ.

Γεννημένη μέσα από ένα όραμα. Φτιαγμένη για την ηλεκτρική κινητικότητα. Χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία BMW eDrive και το αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα τετρακίνησης, η BMW iX επιτυγχάνει εξαιρετική αυτονομία και προσφέρει εντυπωσιακή επιτάχυνση από στάση. Το έξυπνο Λειτουργικό Σύστημα 8 παραμένει πάντα ενημερωμένο και επιτρέπει τον διαισθητικό χειρισμό.

 

BMW iX ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ €8.000.

Αποκτήστε την δική σας BMW iX με επιδότηση 8.000€ μέσω του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2». Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Κρατική Επιδότηση μέσω του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2», μπορείτε να βρείτε στο σύνδεσμο του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας: https://kinoumeilektrika2.gov.gr/

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΤΗΣ BMW iX.

 
 • ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΤΜΗΜΑ

  ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΤΜΗΜΑ

  Το μπροστινό τμήμα της BMW iX επαναπροσδιορίζεται με έναν φουτουριστικό τρόπο και τονίζει την εκφραστική παρουσία. Η κάθετη διάταξη της BMW μάσκας "νεφρών" τονίζει την προοδευτική εμφάνιση του SAV και συνδυάζεται με τους πιο λεπτούς διπλούς προβολείς που έχει κατασκευάσει ποτέ η BMW μαζικά.

 • ΠΛΑΙΝΗ ΟΨΗ

  ΠΛΑΙΝΗ ΟΨΗ

  Τα εντυπωσιακά ορθογώνια περιγράμματα γύρω από τους τροχούς τραβούν την προσοχή και παραπέμπουν στα πρώτα μοντέλα BMW X. Οι χωνευτές λαβές των θυρών, οι πόρτες χωρίς πλαίσια και το σχήμα των παραθύρων που στενεύει προς τα πίσω ενσωματώνονται αρμονικά στη συνολική σχεδίαση και δημιουργούν μία έντονη αίσθηση μοντερνισμού.

 • ΠΙΣΩ ΤΜΗΜΑ

  ΠΙΣΩ ΤΜΗΜΑ

  Οι μεγάλες επιφάνειες, τα λεπτότερα πίσω φώτα και η άψογα ενσωματωμένη πόρτα του χώρου αποσκευών δημιουργούν μία μοντέρνα εμφάνιση. Τα μεγάλα στοιχεία του διαχύτη βελτιώνουν την αεροδυναμική και, μαζί με το επίπεδο δάπεδο, αυξάνουν την αυτονομία.

   

  ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΤΗΣ BMW iX.

  • ΜΙΝΙΜΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ.

   ΜΙΝΙΜΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ.

   Η εσωτερική σχεδίαση είναι μοντέρνα και λιτή – μια προσέγγιση που γίνεται αντιληπτή από τις οθόνες και τα χειριστήρια. Όπως και το κεντρικό χειριστήριο, το διάφανο πολυχειριστήριο iDrive στην κεντρική κονσόλα πλαισιώνεται από μια κομψή επιφάνεια από ξύλο με πιστοποίηση FSC.

  • ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ LOUNGE ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ΕΠΙΒΑΤΕΣ.

   ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ LOUNGE ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ΕΠΙΒΑΤΕΣ.

   Η BMW iX προσφέρει στους πίσω επιβάτες μία ευρύχωρη lounge αίσθηση. Στις πρόσθετες επιλογές για τα πίσω καθίσματα περιλαμβάνεται η λειτουργία θέρμανσης και τα 3D ηχεία που ενσωματώνονται στα προσκέφαλα. Η πλάτη των πίσω καθισμάτων είναι αναδιπλούμενη και διαιρούμενη σε αναλογία 40 : 20 : 40 επιτρέποντας την αύξηση του διαθέσιμου όγκου του χώρου αποσκευών.

  • ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΓΥΑΛΙΝΗ ΟΡΟΦΗ.

   ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΓΥΑΛΙΝΗ ΟΡΟΦΗ.

   Η πανοραμική γυάλινη οροφή "Sky Lounge" δημιουργεί μια μοναδική αίσθηση ευρυχωρίας και δημιουργεί μια χαλαρωτική lounge ατμόσφαιρα στην καμπίνα. Διαθέτει ηλεκτροχρωματική λειτουργία σκίασης για περισσότερη ιδιωτικότητα. Επιπλέον, χάρη στην απουσία εσωτερικής επένδυσης ουρανού εξασφαλίζεται μεγαλύτερος χώρος για τα κεφάλια των επιβατών.

  • BMW ΚΥΡΤΗ ΟΘΟΝΗ.

   BMW ΚΥΡΤΗ ΟΘΟΝΗ.

   Η BMW Κυρτή Οθόνη, που τοποθετείται για πρώτη φορά σε αυτοκίνητο παραγωγής, αποτελεί το κεντρικό στοιχείο ενδείξεων και χειρισμού των πλήρως ψηφιακών λειτουργιών της BMW iX. Η Οθόνη Πληροφοριών 12,3" ενώνεται με την Κεντρική Οθόνη Ελέγχου 14,9", δημιουργεί μια ενιαία μονάδα ενδείξεων που "αιωρείται" στον πίνακα οργάνων.

    
    
   ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ 630 KM* ΜΕ ΤΗΝ BMW iX.

   ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ 630 KM* ΜΕ ΤΗΝ BMW iX.

   Με αυτονομία 630 km* η BMW iX xDrive50 (BMW iX xDrive40: 425 km*) είναι ιδανική για τις μετακινήσεις εντός πόλης αλλά και για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων. Με την άκρως αποδοτική κατασκευή της και τον κορυφαίο για την κατηγορία αεροδυναμικό συντελεστή οπισθέλκουσας (0,25 cd), η BMW iX παρουσιάζει εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας (23 kW/h). Η οδήγηση της BMW iX στη λειτουργία My Mode Efficient ενισχύει ακόμα περισσότερο την ούτως ή άλλως εντυπωσιακή αποδοτικότητα.

   Η BMW iX ΜΕ ΙΣΧΥ 523 HP*.

   Η BMW iX ΜΕ ΙΣΧΥ 523 HP*.

   H BMW iX με τους δύο ισχυρούς ηλεκτροκινητήρες και το σύστημα ηλεκτρικής τετρακίνησης BMW xDrive σημειώνει εξαιρετικές επιδόσεις: με την ισχύ των 523 hp*, η BMW iX xDrive50 επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε μόλις 4,6 δευτερόλεπτα (BMW iX xDrive40: 326 hp*, 0–100 km/h σε 6,1 δευτερόλεπτα). Η άμεσα διαθέσιμη ροπή και η αδιάκοπη επιτάχυνση από στάση επιτρέπει στην BMW iX να αποκρίνεται με ακρίβεια και αμεσότητα σε κάθε πάτημα του πεντάλ γκαζιού.

    
    
   ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑ 120 KM ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 10 ΛΕΠΤΑ.

   ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑ 120 KM ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 10 ΛΕΠΤΑ.

   Με ισχύ φόρτισης έως 200 kW (BMW iX xDrive40: έως 150 kW), μπορείτε να επαναφορτίσετε την μπαταρία της BMW iX σε δημόσιους σταθμούς ταχείας φόρτισης σε λιγότερο από 40 λεπτά από το 10 στο 80% της συνολικής χωρητικότητας. Στο σπίτι, μπορείτε να φορτίσετε την BMW iX xDrive50 στο 100% σε λιγότερο από 11 ώρες χρησιμοποιώντας το BMW Wallbox με ισχύ έως και 11 kW (BMW iX xDrive40: σε λιγότερο από 8 ώρες).

   ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΣΤΗΝ BMW iX.

   ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΣΤΗΝ BMW iX.

   Οι καθαρές επιφάνειες και οι χαρακτηριστικές γραμμές προσδίδουν στην BMW iX το μοναδικό της ενιαίο σχήμα. Κάθε λεπτομέρεια ενσωματώνεται με άψογο τρόπο στη σύγχρονη σχεδιαστική φιλοσοφία που δημιουργεί την εντύπωση ότι το αυτοκίνητο έχει φτιαχτεί από μία ενιαία μήτρα. Η αεροδυναμική εξωτερική σχεδίαση αλλά και οι εντυπωσιακές λεπτομέρειες όπως η σχεδίαση των παραθύρων που στενεύουν προς τα πίσω, εξασφαλίζουν μια εξαιρετική τιμή αεροδυναμικής αντίστασης μόλις 0,25. Οι λαβές και η έλλειψη πλαισίων από τις πόρτες συναντώνται για πρώτη φορά σε ένα BMW SAV, αποκαλύπτοντας το πνεύμα πρωτοπορίας από την πρώτη κιόλας στιγμή.

   ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

   ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ "SHY TECH" ΣΤΗΝ BMW iX.

   H φιλοσοφία "Shy Tech" εστιάζει στους επιβάτες και επιτρέπει την απόκρυψη της σύγχρονης τεχνολογίας της BMW iX μέχρι να απαιτηθεί η χρήση της. Η "αόρατη" ευφυΐα εντοπίζεται σε πολλές λεπτομέρειες στο εξωτερικό και το εσωτερικό, όπως στη μάσκα "νεφρών, η οποία λειτουργεί ως έξυπνη επιφάνεια και φιλοξενεί την τεχνολογία καμερών, τις λειτουργίες ραντάρ και τους αισθητήρες προηγμένης τεχνολογίας. Επιπλέον, υπάρχουν τα "αόρατα" ηχεία του ηχοσυστήματος και η μινιμαλιστική σχεδίαση των διακοπτών στο εσωτερικό.

    
    
   BMW iDRIVE.

   BMW iDRIVE.

   Το νέο BMW πολυχειριστήριο iDrive προσφέρει μία πρωτόγνωρη, ολιστική εμπειρία στο εσωτερικό. Για πρώτη φορά μπορείτε να επικοινωνείτε με την BMW σας με φυσικό και διαισθητικό τρόπο. Γνωρίστε το νέο έξυπνο, ψηφιακό βοηθό που αποκρίνεται στις φωνητικές σας εντολές και τις κινήσεις των χεριών και εξασφαλίζει μια ευχάριστη διαμονή μέσα στην BMW iX. Εκτός από την επιφάνεια αφής του BMW πολυχειριστηρίου iDrive, έχετε τη δυνατότητα να ελέγχετε το σύστημα πληροφόρησης και ψυχαγωγίας της BMW iX με τον πλέον φυσικό τρόπο.

   ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΟΛΙΣΤΙΚΗΣ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ BMW iX.

   ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΟΛΙΣΤΙΚΗΣ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ BMW iX.

   Συγκριτικά με ένα SAV με κινητήρα πετρελαίου παρόμοιας ισχύος, η BMW iX εκπέμπει 45% λιγότερα αέρια θερμοκηπίου σε όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής της, χάρη στην ολιστική προσέγγιση της βιωσιμότητας. Αυτό επιτυγχάνεται με διάφορα μέτρα όπως η αποκλειστική χρήση ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές στο στάδιο παραγωγής και η χρήση φυσικών ή ανακυκλωμένων υλικών στο εσωτερικό. Όπως για παράδειγμα το δέρμα Castanea που έχει δεχθεί επεξεργασία με εκχύλισμα φύλλων ελιάς και τα ταπέτα από 100% Econyl.

    
    

   Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας και εκπομπές CO₂.

   * Οι τιμές έχουν υπολογιστεί βάσει του κύκλου μέτρησης WLTP.

    

   BMW iX xDrive40:
   Κατανάλωση ενέργειας σε kWh/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 19,4–22,5
   Εκπομπές ρύπων CO₂ σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 0

    

   BMW iX xDrive50:
   Κατανάλωση ενέργειας σε kWh/100 km (συνδυασμένος κύκλος): κάτω από 21
   Εκπομπές ρύπων CO₂ σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 0

    

   Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO₂ και κατανάλωσης ενέργειας, που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων).

    

   Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

    

   Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO₂ των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO₂ νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.

    

   Η βάση για τον υπολογισμό των χρόνων φόρτισης για 100 km είναι η ηλεκτρική κατανάλωση. Οι τιμές αναφέρονται σε εκκίνηση μπαταρίας με 23 βαθμών Κελσίου και θερμοκρασία περιβάλλοντος με τιμές πιστοποίησης εξαιρουμένων πρόσθετων παραγόντων, όπως θέρμανση καθίσματος, οθόνες, κλιματισμός. Η κατανάλωση μπορεί να διαφέρει (προφίλ οδήγησης, θερμοκρασία, συνθήκες περιβάλλοντος). Η κατανάλωση βασίζεται στον κύκλο μέτρησης WLTP.

    

   Ανακαλύψτε περισσότερα

   Κλείσιμο Ραντεβού Online
   Αίτημα για Πληροφόρηση
   Αίτημα για Test Drive
   Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα